ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Ντου' στην οικία 45χρονου- Έμπλεξε άσχημα με αυτά που εντοπίστηκαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Ντου' στην οικία 45χρονου- Έμπλεξε άσχημα με αυτά που εντοπίστηκαν

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από τη EUROPOL ότι χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε αριθμό αρχείων παιδικής πορνογραφίας σε άλλους χρήστες, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 45 ετών.

Συγκεκριμένα, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησαν σήμερα το μεσημέρι έρευνα στην οικία του 45χρονου στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε στις συσκευές του υπόπτου, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Ο 45χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE