Survivor: Σε έξαλλη κατάσταση ο Κόρο – Η βαριά ατάκα του Τριαντάφυλλου - ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Σε έξαλλη κατάσταση ο Κόρο – Η βαριά ατάκα του Τριαντάφυλλου - ΒΙΝΤΕΟ

Τι συνέβη όμως και ο Γιώργος Κορόμι άρχισε να φωνάζει έξαλλος;

Την στιγμή που άρχισε να μιλάει για τη χαρά του που θα ακούσει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα αφού είχαν κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε τον Τριαντάφυλλο να μουρμουρίζει.

«Μα δεν μπορώ να μιλήσω έτσι τώρα! Ε να μιλήσω λίγο! Σεβάσου! Δεν μπορείς να σεβαστείς! Σεβάσου λίγο ότι είμαστε χάλια και έχουμε παίξει, εσύ κάθεσαι τόση ώρα. Τι μουρμουρίζεις;», είπε ουρλιάζοντας.

Ο Τριαντάφυλλος για μια ακόμη φορά τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο όταν του είπε πως έπρεπε να πει «ευχαριστώ» στον James που αποχώρησε καθώς, όπως είπε ο Ντάφυ, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο James, θα ήταν εκείνος που θα έφευγε.

Στη μέση μπήκε ο Γιώργος Λιανός κι έτσι σταμάτησε εκεί η κουβέντα. Οι παίκτες όμως επιστρέφοντας στην παραλία δεν το άφησαν ασχολίαστο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE