ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα, ηλικίας 27 ετών, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο, 2016, στη Λάρνακα, με θύματα δύο ανηλίκους. Τη διερεύνησή τους είχε αναλάβει το ΤΑΕ Λάρνακας και με την ολοκλήρωση των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 27χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων, το πρωί σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας 48 μηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.