ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα, ηλικίας 27 ετών, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο, 2016, στη Λάρνακα, με θύματα δύο ανηλίκους. Τη διερεύνησή τους είχε αναλάβει το ΤΑΕ Λάρνακας και με την ολοκλήρωση των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 27χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων, το πρωί σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας 48 μηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE