ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα, ηλικίας 27 ετών, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο, 2016, στη Λάρνακα, με θύματα δύο ανηλίκους. Τη διερεύνησή τους είχε αναλάβει το ΤΑΕ Λάρνακας και με την ολοκλήρωση των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 27χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων, το πρωί σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας 48 μηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE