ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα 27χρονος για πολυ σοβαρή υπόθεση

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα, ηλικίας 27 ετών, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο, 2016, στη Λάρνακα, με θύματα δύο ανηλίκους. Τη διερεύνησή τους είχε αναλάβει το ΤΑΕ Λάρνακας και με την ολοκλήρωση των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 27χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων, το πρωί σήμερα επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας 48 μηνών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE