ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Έχασε τον έλεγχο και ακινητοποιήθηκε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Έχασε τον έλεγχο και ακινητοποιήθηκε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα

(16:40) Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13/5 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας κοντά στην έξοδο Κοτσιάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο κατέληξε κινητοποιημένο στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, μέσα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία ενώ ευτυχώς παρά τις υλικές ζημιές ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Γίνονται αυτή την ώρα προσπάθειες για μετακίνηση του οχήματος ώστε να ομαλοποιηθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE