Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη τριών προσώπων, δύο γυναικών ηλικίας 35 και 32 ετών, και ενός άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου. Ο εμπρησμός διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα στις 24 Μαρτίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό οικόπεδο, δίπλα από την κατοικία της 26χρονης υπεύθυνης οδηγού του, στη Λεμεσό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 35χρονης, της 32χρονης και του 28χρονου, στη σύλληψη των οποίων προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE