ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 52χρονος

ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 52χρονος

Στο κελί κατέληξε μετά την άφιξη του στην Κύπρο 52χρονος άντρας από την Εσθονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον του 52χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις Ρωσικές Αρχές για υποθέσεις εμπορίας πολύτιμων λίθων και μετάλλων, διατάγματα που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 2005-2010.

Ο Εσθονός αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Πάφου, όπου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για έκδοσή του στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Οι θεσμοθετημένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται σε κάθε περίπτωση, ίσχυσαν και στους διορισμούς των νέων γενικών διευθυντών των υπουργείων, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι την πολιτική κατεύθυνση προσδιορίζει ο πολιτικός προϊστάμενος κάθε υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE