ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 52χρονος

ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 52χρονος

Στο κελί κατέληξε μετά την άφιξη του στην Κύπρο 52χρονος άντρας από την Εσθονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον του 52χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις Ρωσικές Αρχές για υποθέσεις εμπορίας πολύτιμων λίθων και μετάλλων, διατάγματα που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 2005-2010.

Ο Εσθονός αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Πάφου, όπου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για έκδοσή του στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.