Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: Κέρδισε την αποζημίωση για την περιουσία των 98 εκατ. δολαρίων

Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: Κέρδισε την αποζημίωση για την περιουσία των 98 εκατ. δολαρίων

Ο τραγουδιστής δεν τόν συμπεριέλαβε στη διαθήκη του – Έχασε όλη του την περιουσία συντηρώντας εκείνον και την οικογένειά του.

 

Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Κέννυ Γκος κέρδισε τη δίκη για αποζημίωση του από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αφού μοιράστηκε μαζί του ολόκληρη την περιουσία του αξίας 98 εκατ. δολαρίων, όπως ισχυρίζεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE