Αστυνομικός γυναίκα μπήκε παράνομα σε σχολείο στη Λεμεσό – Ζητά να δεχτούν το παιδί της χωρίς rapid test

Αστυνομικός γυναίκα μπήκε παράνομα σε σχολείο στη Λεμεσό – Ζητά να δεχτούν το παιδί της χωρίς rapid test

Αναστάτωση επικράτησε σε Γυμνάσιο σχολείο στην Λεμεσό, όταν γυναίκα μπήκε παράνομα.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα είναι μέλος της Αστυνομίας και φορώντας τη στολή της μπήκε παράνομα στο σχολείο, με σκοπό να ζητήσει να δεχθούν το παιδί της να βρίσκεται με φυσική παρουσία, χωρίς το αρνητικό rapid test.

Η αστυνομικός το πρωί της Πέμπτης 13 Μαΐου, μπούκαρε στη σχολική μονάδα παράνομα, αφού για να εισέλθει κάποιος στα σχολεία επιβάλλεται η έγκριση του Διευθυντή. Η μητέρα προέβη σε αυτή την πράξη γιατί αρνείται το παιδί της να υποβάλλεται στην υποχρεωτική εξέταση rapid test, όπως προνοεί το πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ενήμεροι για το περιστατικό τόσο αυτοί, όσο και οι αρμόδιοι του Υπουργείου Παιδείας, ενώ διερευνάται από την Αστυνομία το περιστατικό για το μέλος τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE