Τον κακό δρόμο πήρε 21χρονη: Μπλέχτηκε με τα ναρκωτικά

Τον κακό δρόμο πήρε 21χρονη: Μπλέχτηκε με τα ναρκωτικά

Νεαρή από τη Λεμεσό συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση χθες για κατοχή ναρκωτικών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 7 χθες το βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο της νεαρής εντοπίστηκαν 27 γραμμάρια  κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ.

Ακολούθως, σε περαιτέρω έρευνα εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 76 γραμμαρίων, ρητίνη κάνναβης 25 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 6 χιλιάδων και 120 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE