Το κυβερνών κόμμα αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση επιλέγει τον αντιακελισμό, λέει ο Α. Κυπριανού

Το κυβερνών κόμμα αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση επιλέγει τον αντιακελισμό, λέει ο Α. Κυπριανού

Είναι πρωτάκουστο ότι τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, το κυβερνών κόμμα, αντί να επιδιώκει πολιτική συζήτηση για θέσεις και προτάσεις, για τα προβλήματα του τόπου, επιλέγει την ειρωνεία, τον αντιακελισμό και τον ευτελή πολιτικό λόγο, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.


Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Κυπριανού αναφέρει πως «είναι κατανοητή η προσπάθεια του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να συσπειρώσει το κόμμα του, αφού βλέπει στις διάφορες μετρήσεις ότι ακόμα και οι ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι δυσαρεστημένοι με τον απολογισμό της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, με τη διαφθορά, τη θεσμική διαπλοκή, τα σκάνδαλα, την οικονομική και κοινωνική ανισότητα».
 
«Να μας επιτρέψει ο κ. Νεοφύτου», σημειώνει, «να διατηρήσουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς με ποιο όνομα θέλουμε να συμμετέχουμε στις εκλογές και όχι αυτός ή η Κυβέρνηση του».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.