Το ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ του Μπεργκ στον Τιάγκο – Τι είπαν οι δυο τους

Το ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ του Μπεργκ στον Τιάγκο – Τι είπαν οι δυο τους

Εδώ και λίγη ώρα διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Τιάγκο από τη στιγμή που δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Ομόνοιας, θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια στην ΑΕΚ.

Η στήλη έμαθε πως ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, τηλεφώνησε στον Τιάγκο, για να τον ευχαριστήσει για τη σεζόν που είχε με τη φανέλα των «τριφυλλοφόρων» και να προσπαθήσει να παραμείνει στο δυναμικό των πρωταθλητών.

 

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE