Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Παρανάλωμα του πυρός έξι οχήματα στην Επαρχία Αμμοχώστου

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Παρανάλωμα του πυρός έξι οχήματα στην Επαρχία Αμμοχώστου

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα ξημερώματα έξι οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε οικόπεδο στο Φρέναρος. Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 1:55 τα ξημερώματα στο χωριό Φρέναρος έξι οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε παρακείμενο οικόπεδο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη τους κάηκαν από πυρκαγιά.

Τριάντα λεπτά αργότερα, η ώρα 2:25 τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα οχήματα.

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν δυο στελεχωμένα οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Αμμοχώστου.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείτο από την αστυνομία κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ σήμερα θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς. 
 
Τις εξετάσεις θα πραγματοποιήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE