Ο Κυριάκος Χαϊλής στο {TS}: «Τελικός που τα αλλάζει όλα… – Είναι ιστορικό γεγονός»

Ο Κυριάκος Χαϊλής στο {TS}: «Τελικός που τα αλλάζει όλα… –  Είναι ιστορικό γεγονός»

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ανόρθωσης και νυν προπονητής στην ακαδημία του Ολυμπιακού Κυριάκος Χαϊλής μίλησε στο Themasports για τον τελικό κυπέλλου.

Για τον τελικό κυπέλλου: «Είναι ένα παιχνίδι με ίσες πιθανότητες, όποιες ομάδες κι αν αγωνίζονταν. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος και είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Ανόρθωση δεν είναι στα καλά της, όμως είναι ένα ματς. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο για την εξέλιξη κι έκβαση ενός τελικού. Η ομάδα που θα δείξει ότι το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει. Παίζει ρόλο η τύχη και η ικανότητα να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες. Η ομάδα που θα προηγηθεί πιστεύω ότι θα είναι πιο κοντά στο να κατακτήσει το τρόπαιο, όμως όλα τα σενάρια είναι ανοικτά».

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE