Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 20, 16 και 19 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης χειροβομβίδας, που διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.15π.μ. χθες, άγνωστα πρόσωπα, που φέρονται να επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, μετέβησαν έξω από το σπίτι 40χρονου, στη Λευκωσία και έριξαν εναντίον του μια χειροβομβίδα. Από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα εισόδου και την τοιχοποιία της οικίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE