Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 20, 16 και 19 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης χειροβομβίδας, που διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.15π.μ. χθες, άγνωστα πρόσωπα, που φέρονται να επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, μετέβησαν έξω από το σπίτι 40χρονου, στη Λευκωσία και έριξαν εναντίον του μια χειροβομβίδα. Από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα εισόδου και την τοιχοποιία της οικίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE