Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 20, 16 και 19 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης χειροβομβίδας, που διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.15π.μ. χθες, άγνωστα πρόσωπα, που φέρονται να επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, μετέβησαν έξω από το σπίτι 40χρονου, στη Λευκωσία και έριξαν εναντίον του μια χειροβομβίδα. Από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα εισόδου και την τοιχοποιία της οικίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE