Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 20, 16 και 19 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης χειροβομβίδας, που διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.15π.μ. χθες, άγνωστα πρόσωπα, που φέρονται να επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, μετέβησαν έξω από το σπίτι 40χρονου, στη Λευκωσία και έριξαν εναντίον του μια χειροβομβίδα. Από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα εισόδου και την τοιχοποιία της οικίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.