Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Υπό 6ήμερη κράτηση οι τρεις για τη ρίψη χειροβομβίδας στη Λακατάμια

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 20, 16 και 19 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης χειροβομβίδας, που διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.15π.μ. χθες, άγνωστα πρόσωπα, που φέρονται να επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, μετέβησαν έξω από το σπίτι 40χρονου, στη Λευκωσία και έριξαν εναντίον του μια χειροβομβίδα. Από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα εισόδου και την τοιχοποιία της οικίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE