Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία στην Πάφο – Εντόπισαν 18 μπουκαλάκια με ουσίες

Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία στην Πάφο – Εντόπισαν 18 μπουκαλάκια με ουσίες

Γύρω στις 8.45 χθες βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος με συνοδηγό 31χρονη. Για την οικία και τα οχήματα των πιο πάνω προσώπων, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα έρευνας.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν 18 μπουκαλάκια τα οποία περιείχαν ουσία η οποία πιστεύεται ότι είναι παράγωγο της κάνναβης, ενώ στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία τους στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός σκευασμάτων με ουσίες, οι οποίες επίσης πιστεύεται ότι είναι παράγωγα κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην εν λόγω οικία, αφίχθηκε στο μέρος αυτοκίνητο που οδηγείτο από 24χρονο με συνοδηγό 45χρονη. Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος ποσότητα κάνναβης βάρους 530 γραμμαρίων.

Όλα όσα εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ οι τέσσερις εμπλεκόμενοι, συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE