Όχημα έπεσε σε γκρεμό δέκα μέτρων – Επιχείρηση διάσωσης του ζεύγους

Όχημα έπεσε σε γκρεμό δέκα μέτρων – Επιχείρηση διάσωσης του ζεύγους

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Μανδριών-Κοιλανίου. Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγείτο από 68χρονο έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό με βάθος δέκα μέτρων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο όχημα επεβαινε και η σύζυγος του 68χρονου. 

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE