Όχημα έπεσε σε γκρεμό δέκα μέτρων – Επιχείρηση διάσωσης του ζεύγους

Όχημα έπεσε σε γκρεμό δέκα μέτρων – Επιχείρηση διάσωσης του ζεύγους

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Μανδριών-Κοιλανίου. Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγείτο από 68χρονο έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό με βάθος δέκα μέτρων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο όχημα επεβαινε και η σύζυγος του 68χρονου. 

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE