Διάρρηξη «μαμούθ» σε σπίτι επιχειρηματία: «Άρπαξαν» 120.000 ευρώ και πανάκριβα κοσμήματα

Διάρρηξη «μαμούθ» σε σπίτι επιχειρηματία: «Άρπαξαν» 120.000 ευρώ και πανάκριβα κοσμήματα

Θύμα διάρρηξης έπεσε γνωστός επιχειρηματίας από τον χώρο των κατασκευών στην Ελλάδα, αργά το βράδυ της Πέμπτης με τους δράστες να αρπάζουν 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το reader, σύμφωνα με πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι άγνωστοι δράστες αρχικά παραβίασαν με λοστό την πόρτα του γκαράζ, ξήλωσαν τον συναγερμό που υπήρχε, παραβίασαν την κεντρική είσοδο και άρπαξαν το μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και τα τιμαλφή.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα του Σαββάτου από τον επιχειρηματία καθώς έλειπε για δουλειές, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μέρος των χρημάτων είναι της εταιρείας του και όχι προσωπικά. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι την ημέρα της διάρρηξης κινούνταν ύποπτα στην περιοχή ένα λευκό όχημα με 2 ή 3 άτομα μέσα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE