Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Δάσος Ακάμα

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Δάσος Ακάμα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά, που είχε ξεσπάσει το πρωί σήμερα στο Δάσος Ακάμα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Κυριακή και ώρα 10:10 στην τοποθεσία “Άγιος Κόνωνας” του Δάσους Ακάμα, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 10:40.
 
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην αυλή εκκλησίας που βρίσκεται στην περιοχή. Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο προτού επεκταθεί.
 
Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 4 άτομα με 2 πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE