'Συναγερμός' στην Eurovision 2021: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε αποστολή χώρας

'Συναγερμός' στην Eurovision 2021: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε αποστολή χώρας

'Συναγερμός' έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Ρότερνταμ αφού βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Eurovision.


Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του καθιερωμένου ελέγχου για τον κορονοϊό, μέλος της Πολωνικής αποστολής βγήκε θετικός στον Covid 19.

Την είδηση γνωστοποίησε η EBU με επίσημη ανακοίνωση της:

«Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας κατά την άφιξή του στο χώρο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 15 Μαΐου, ένα μέλος της πολωνικής αντιπροσωπείας έδειξε θετικό για τον COVID 19», έγραφε χαρακτηριστικά η επιστολή.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας το άτομο αυτό έχει πλέον απομονωθεί, ενώ όλα τα μέλη της Πολωνικής αποστολής θα υποβληθούν σε δοκιμή τεστ και θα τεθούν σε καραντίνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η Πολωνία δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί την Κυριακή 16 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE