ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε 46χρονο ανήκει το πτώμα - Προηγήθηκε συμπλοκή πριν βρεθεί μαχαιρωμένος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε 46χρονο ανήκει το πτώμα - Προηγήθηκε συμπλοκή πριν βρεθεί μαχαιρωμένος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε 46χρονο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/05), σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 46χρονος, αλλοδαπός άνδρας φέρει τραύματα από μαχαίρι τα οποία προκλήθηκαν μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε

Νεότερο: Λεμεσός – Νεκρός άνδρας: Άγρια συμπλοκή που οδήγησε σε φονικό – Ψάχνει δυο πρόσωπα η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σημείο βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αναμένουν και τις εξετάσεις των ιατροδικαστών και τα ακριβή αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι,  λήφθηκε πληροφορία για μαχαιρωμένο άνδρα σε διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή της Γερμασόγειας όπου απέκλεισαν την σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE