ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε 46χρονο ανήκει το πτώμα - Προηγήθηκε συμπλοκή πριν βρεθεί μαχαιρωμένος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε 46χρονο ανήκει το πτώμα - Προηγήθηκε συμπλοκή πριν βρεθεί μαχαιρωμένος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε 46χρονο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/05), σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 46χρονος, αλλοδαπός άνδρας φέρει τραύματα από μαχαίρι τα οποία προκλήθηκαν μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε

Νεότερο: Λεμεσός – Νεκρός άνδρας: Άγρια συμπλοκή που οδήγησε σε φονικό – Ψάχνει δυο πρόσωπα η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σημείο βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αναμένουν και τις εξετάσεις των ιατροδικαστών και τα ακριβή αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι,  λήφθηκε πληροφορία για μαχαιρωμένο άνδρα σε διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή της Γερμασόγειας όπου απέκλεισαν την σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE