Λουόμενες κινδύνευσαν να πνιγούν στη Λεμεσό – Είχαν καταναλώσει αλκοόλ

Λουόμενες κινδύνευσαν να πνιγούν στη Λεμεσό – Είχαν καταναλώσει αλκοόλ

Δυο γυναίκες ηλικίας 40 και 24 ετών κινδύνευσαν να πνιγούν, το απόγευμα της Κυριακής στη Λεμεσό.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16:30 το απόγευμα στην περιοχή της Ακτής Ολυμπίων.


Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού: «Σε ακόμη ένα επεισόδιο ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες τις μονάδας μας σήμερα. Συγκεκριμένα γύρω στις 16.30 στο ΛΕΜ 15 (Ακτή Ολυμπίων ) μεγάλη παρέα μπήκε στο νερό όταν άρχισαν δύο γυναίκες ηλικίας 40 και 24 χρονών άρχισαν να καλούν σε βοήθεια προφανώς και λόγο κατανάλωσης αλκοόλ , άμεσα ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες μας και τις μετέφεραν στην ακτή όπου τους έγιναν και ανάλογες συστάσεις»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE