Συνελήφθησαν όλοι οι καταζητούμενοι για το φόνο 46χρονου στη Γερμασόγεια

Συνελήφθησαν όλοι οι καταζητούμενοι για το φόνο 46χρονου στη Γερμασόγεια

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται όλοι οι καταζητούμενοι για την υπόθεση φόνου του 46χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Γερμασόγεια, μετά από συμπλοκή σε οικία.

 
Αρχικά συνελήφθη ζεύγος αλλοδαπών, 40 και 43 χρόνων, ένοικοι της οικίας, στην οποίαν είχε μεταβεί το θύμα, μαζί με 35χρονο και 31χρονη. Οι δυο τελευταίοι, που είχαν εγκαταλείψει τη σκηνή μετά τη συμπλοκή και τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου, εντοπίστηκαν χθες βράδυ. Ο 35χρονος συνελήφθη, ενώ το ένταλμα σύλληψης της 31χρονης αναμενόταν να εκτελεστεί μετά από εξέταση της από γιατρούς των Α’ Βοηθειών του ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε.


Με βασικό ύποπτο τον 40χρονο ένοικο της οικίας, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, ενώ οι  εξετάσεις και οι ανακρίσεις συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 46χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE