Συνελήφθησαν όλοι οι καταζητούμενοι για το φόνο 46χρονου στη Γερμασόγεια

Συνελήφθησαν όλοι οι καταζητούμενοι για το φόνο 46χρονου στη Γερμασόγεια

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται όλοι οι καταζητούμενοι για την υπόθεση φόνου του 46χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Γερμασόγεια, μετά από συμπλοκή σε οικία.

 
Αρχικά συνελήφθη ζεύγος αλλοδαπών, 40 και 43 χρόνων, ένοικοι της οικίας, στην οποίαν είχε μεταβεί το θύμα, μαζί με 35χρονο και 31χρονη. Οι δυο τελευταίοι, που είχαν εγκαταλείψει τη σκηνή μετά τη συμπλοκή και τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου, εντοπίστηκαν χθες βράδυ. Ο 35χρονος συνελήφθη, ενώ το ένταλμα σύλληψης της 31χρονης αναμενόταν να εκτελεστεί μετά από εξέταση της από γιατρούς των Α’ Βοηθειών του ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε.


Με βασικό ύποπτο τον 40χρονο ένοικο της οικίας, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, ενώ οι  εξετάσεις και οι ανακρίσεις συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 46χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE