Ψάχνει μάρτυρες η Αστυνομία για το διπλό θανατηφόρο στον Στρόβολο - Η ανακοίνωση

Ψάχνει μάρτυρες η Αστυνομία για το διπλό θανατηφόρο στον Στρόβολο - Η ανακοίνωση

Σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, έχασαν τη ζωή τους η Μαρία Κελασίδου, 20 ετών, κάτοικος Στροβόλου, και ο Γιώργος Αθανασίου, 21 ετών, κάτοικος Λακατάμιας. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Κλάδος Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής, στη λεωφόρο Στροβόλου, σε σημείο μεταξύ της διασταύρωσης με τη λεωφόρο Περικλέους και της συμβολής τύπου «Τ» με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, όπου οι 20χρονη και 21χρονος κινούνταν με αυτοκίνητο, κατευθυνόμενοι προς Λευκωσία. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 20χρονη, με συνοδηγό τον 21χρονο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 20χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και αφού πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη.

Η 20χρονη και ο 21χρονος εγκλωβίστηκαν εντός του οχήματός τους και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό τους. Ακολούθως μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και η 47χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, η οποία έφερε ελαφρά τραύματα. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE