Όσα θα ελέγχει η Αστυνομία στους δρόμους από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου

Όσα θα ελέγχει η Αστυνομία στους δρόμους από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας οδικής ασφάλειας, εξαγγέλλει εβδομάδα διαφώτισης και αστυνόμευσης με οδικούς ελέγχους μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων με απώτερο στόχο τη μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις.

Οι παγκύπριοι οδικοί έλεγχοι, ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου και θα διαρκέσoυν μέχρι την Κυριακή 23 Μαΐου, 2021.


Κατά τη διάρκεια των ελέγχων θα δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στις ακόλουθες τροχαίες παραβάσεις:


Επικίνδυνη οδήγηση
Μη χρήση προστατευτικού κράνους
Θορυβώδης εξάτμιση
Αλλαγή, μετατροπή ή προσαρμογή της μηχανής
Παραβίαση του ορίου ταχύτητας και
Οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης

Επίσης, η Αστυνομία θα επιδεικνύει μηδενική ανοχή και σε άλλες τροχαίες παραβάσεις που συντελούν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE