Όσα θα ελέγχει η Αστυνομία στους δρόμους από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου

Όσα θα ελέγχει η Αστυνομία στους δρόμους από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας οδικής ασφάλειας, εξαγγέλλει εβδομάδα διαφώτισης και αστυνόμευσης με οδικούς ελέγχους μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων με απώτερο στόχο τη μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις.

Οι παγκύπριοι οδικοί έλεγχοι, ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου και θα διαρκέσoυν μέχρι την Κυριακή 23 Μαΐου, 2021.


Κατά τη διάρκεια των ελέγχων θα δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στις ακόλουθες τροχαίες παραβάσεις:


Επικίνδυνη οδήγηση
Μη χρήση προστατευτικού κράνους
Θορυβώδης εξάτμιση
Αλλαγή, μετατροπή ή προσαρμογή της μηχανής
Παραβίαση του ορίου ταχύτητας και
Οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης

Επίσης, η Αστυνομία θα επιδεικνύει μηδενική ανοχή και σε άλλες τροχαίες παραβάσεις που συντελούν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.