ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτυχία το μοντέλο ανάπτυξης που παρουσιάζει κάθε χρόνο ο ΠτΔ, λέει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Αποτυχία το μοντέλο ανάπτυξης που παρουσιάζει κάθε χρόνο ο ΠτΔ, λέει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Κάθε χρόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας και κάθε χρόνο αποτυγχάνει, ανέφερε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

 
Σε δήλωση – απάντηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του κόμματος, στις δηλώσεις για την οικονομία του Νίκου Αναστασιάδη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «ιδιαίτερα όμως φέτος, η ετήσια δήλωση του ΠτΔ για το νέο μοντέλο της οικονομίας, θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα να ξεκινά με απολογίες προς τον κυπριακό λαό».
 
«Με μια απολογία, γιατί η κακή διαχείριση της πανδημίας και η κακή διαχείριση της οικονομίας από την Κυβέρνηση του, έχει οδηγήσει σε παράλυση την οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους» είπε και συμπλήρωσε ότι για μήνες τώρα, η Κύπρος κατατασσόταν στις χειρότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους ρυθμούς εμβολιασμού και πρώτη στα κρούσματα κατά αναλογία πληθυσμού με αποτέλεσμα, σημαντικές τουριστικές αγορές όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουν κατατάξει την Κύπρο στις «επικίνδυνες» χώρες με ορατό τον κίνδυνο, η τουριστική μας βιομηχανία να περάσει ακόμη ένα καλοκαίρι χωρίς ουσιαστικά έσοδα.
 
Σύμφωνα με τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο κ. Αναστασιάδης θα έπρεπε να απολογηθεί «γιατί το διεθνές ρεζίλεμα της Κύπρου με το σκάνδαλο των 'χρυσών διαβατηρίων' που ο ίδιος ο ΠτΔ συντόνιζε, έχει πλέον θέσει σε αμφιβολία την εικόνα της χώρας μας ως αξιόπιστο κέντρο παροχής υπηρεσιών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top