ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καλεί το ΑΚΕΛ να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καλεί το ΑΚΕΛ να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, απαντώντας στην τοποθέτηση του ΑΚΕΛ για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, κάλεσε το κόμμα να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

Το ΑΚΕΛ, το οποίο πάντοτε ασκεί μηδενιστική κριτική, φαίνεται να ξεχνά τι παρέδωσε το 2013 στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να ξεχνά πού οδήγησε τη οικονομία του τόπου η οποία βρισκόταν λόγω των χειρισμών της διακυβέρνησης του στην κατηγορία των «σκουπιδιών», με βάση τις αξιολογήσεις διεθνών Οίκων, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρουσίασε σήμερα (Δευτέρα) το Σχέδιο για την Κύπρο του Αύριο, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, και το Πρόγραμμα ΘΑΛΕΙΑ, δηλαδή το Σχέδιο για τα ταμεία Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ,  που αποτελεί μοναδική ευκαιρία προοπτικής και νέου μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης για την πατρίδα μας σε όλους τους τομείς.
 
Προσθέτει ότι το Σχέδιο εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 14 Μαΐου και υποβλήθηκε σήμερα (Δευτέρα) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανοίγοντας έτσι ορίζοντες και προοπτική για την κυπριακή οικονομία, ευρύτερα.
 
Ακολούθως υπενθυμίζει στο ΑΚΕΛ ότι είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα εκτός μνημονίου και να επαναφέρει την οικονομία μας στην επενδυτική βαθμίδα, με ρυθμούς ανάπτυξης πέραν του μέσου όρου της ΕΕ και ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού μπόρεσε να προσφέρει βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ποσό που αγγίζει τα δύο δις, ενώ ταυτόχρονα προστάτευσε τις θέσεις εργασίας.
 
«Η λαίλαπα της διακυβέρνησης ΑΚΕΛ επέφερε τεράστια καταστροφή», συνεχίζει, αναφέροντας ότι «η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη κατάφερε με συνετή δημοσιονομική πολιτική, με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια του λαού και τις θυσίες του, να αναστρέψει τα θλιβερά δεδομένα που άφησε το ΑΚΕΛ στο πέρασμα του, και έτσι να ορθοποδήσει ο λαός μας».
 
Οι πολίτες έχουν βιώσει το κόστος των αποτυχημένων πολιτικών του ΑΚΕΛ και ταυτόχρονα, γνωρίζουν τα όσα η Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει πετύχει και προσφέρει στον τόπο,  καταλήγει ο κ. Κούσιος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top