Eurovision: Η εντυπωσιακή φόρμα της Στεφανίας με τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Eurovision: Η εντυπωσιακή φόρμα της Στεφανίας με τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance», μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

Η Στεφανία, που βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ, ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει τις πρόβες της φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ. 
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE