Eurovision: Η εντυπωσιακή φόρμα της Στεφανίας με τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Eurovision: Η εντυπωσιακή φόρμα της Στεφανίας με τα 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance», μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

Η Στεφανία, που βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ, ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει τις πρόβες της φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ. 
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE