Η Disneyland επιστρέφει στην κανονικότητα: Ανοίγει ξανά στις 17 Ιουνίου

Η Disneyland επιστρέφει στην κανονικότητα: Ανοίγει ξανά στις 17 Ιουνίου

Ενισχυμένα τα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών αλλά και των εργαζόμενων.

Tις πόρτες της για τους μικρούς και τους μεγάλους της φίλους θα ανοίξει η Disneyland στο Παρίσι στις 17 Ιουνίου κάνοντας ένα βήμα επιστροφής στην κανονικότητα. Ρολά επίσης ανεβάζουν στην Πόλη του Φωτός τα μπαρ, τα εστιατόρια αλλά και οι τουριστικοί χώροι που είχαν κλείσει λόγω κορονοϊού.

Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, η Disneyland Paris, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, είχε παραμείνει κλειστή από τις 13 Μαρτίου ως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξαναέκλεισε στις 30 Οκτωβρίου.

Το θεματικό πάρκο όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων χρειάστηκε να ματαιώσει δύο φορές τα σχέδια ανοίγματός του- την πρώτη τον Φεβρουάριο και ξανά τον Απρίλιο- λόγω της υγειονομικής κατάστασης στη Γαλλία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Disneyland Paris θα ανοίξει και πάλι στις 17 Ιουνίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το θεματικό πάρκο προσθέτοντας ότι θα λάβει «ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.