LIFESTYLE

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη περί σχέσης

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη περί σχέσης

Η Άννα  Μαρία Παπαχαραλάμπους γνώριζε για το υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τους δικηγόρους της πολύ πριν γίνει γνωστό από τα δημοσιεύματα.

Και μπορεί η ίδια να έχει αποφασίσει να μη μιλήσει παρά μόνο στη δικαιοσύνη, ωστόσο φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τους ισχυρισμούς του ηθοποιού που περιλαμβάνονται μέσα στο υπόμνημά του στον εισαγγελέα το οποίο βέβαια δεν τον έπεισε αφού αποφάσισε την δίωξή του για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρει τα εξής για την ηθοποιό:

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά, στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η ηθοποιός φέρεται έντονα ενοχλημένη με τους παραπάνω ισχυρισμούς και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top