EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή- Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή-  Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

 Ξεσήκωσε τα πλήθη η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδώντας το «El Diablo»

Η Έλενα Τσαγκρινού έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και απέδειξε πως δίκαια πλέον χαρακτηρίζεται ως τα 5 φαβορί για να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κοινό ξεσηκώθηκε πριν ακόμα ξεκινήσει να τραγουδά ενώ δέχτηκε και το πιο ζεστό χειροκρότημα μετά το τέλος της ερμηνείας της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZHeydRCBPNs

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.