EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή- Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή-  Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

 Ξεσήκωσε τα πλήθη η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδώντας το «El Diablo»

Η Έλενα Τσαγκρινού έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και απέδειξε πως δίκαια πλέον χαρακτηρίζεται ως τα 5 φαβορί για να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κοινό ξεσηκώθηκε πριν ακόμα ξεκινήσει να τραγουδά ενώ δέχτηκε και το πιο ζεστό χειροκρότημα μετά το τέλος της ερμηνείας της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZHeydRCBPNs

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE