EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή- Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή-  Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

 Ξεσήκωσε τα πλήθη η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδώντας το «El Diablo»

Η Έλενα Τσαγκρινού έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και απέδειξε πως δίκαια πλέον χαρακτηρίζεται ως τα 5 φαβορί για να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κοινό ξεσηκώθηκε πριν ακόμα ξεκινήσει να τραγουδά ενώ δέχτηκε και το πιο ζεστό χειροκρότημα μετά το τέλος της ερμηνείας της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZHeydRCBPNs

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE