EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή- Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

EUROVISION: Έβαλε...fuego στη σκηνή και ξετρέλανε τους θεατες η Κυπριακή συμμετοχή-  Πάμε για τελικό- ΒΙΝΤΕΟ

 Ξεσήκωσε τα πλήθη η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδώντας το «El Diablo»

Η Έλενα Τσαγκρινού έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και απέδειξε πως δίκαια πλέον χαρακτηρίζεται ως τα 5 φαβορί για να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κοινό ξεσηκώθηκε πριν ακόμα ξεκινήσει να τραγουδά ενώ δέχτηκε και το πιο ζεστό χειροκρότημα μετά το τέλος της ερμηνείας της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZHeydRCBPNs

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE