Λάρνακα: Ακρωτηριασμός 10χρονου από κροτίδα - Η κατάσταση της υγείας του

Λάρνακα: Ακρωτηριασμός 10χρονου από κροτίδα  - Η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας χθες βράδυ 10χρονος έπειτα από έκρηξη κροτίδας σε αυλή σχολείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες στις 8 το βράδυ ανήλικος τραυματίστηκε από κροτίδα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να τύχει νοσηλείας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 10χρονος βρισκόταν με άλλα τρία συνομήλικα του παιδιά, σε αυλή σχολείου, όπου εντόπισαν στο έδαφος μια κροτίδα. 

Ακολούθως, ένα από τα παιδιά πήρε την κροτίδα, την άναψε και την έριξε απότομα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο χέρι του 10χρονου όπου και εξερράγη. 


Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο μικρός υπέστη ακρωτηριασμό ονυχοφόρου φάλαγγας, τραύμα στο δείκτη, παράμεσο και παλαμιαία χώρα. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκε για νοσηλεία.


Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE