ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Θα περάσει τα επόμενα 5 χρόνια στη φυλακή 43χρονος – Μετέτρεψε το σπίτι του σε φυτώριο κάνναβης

Λάρνακα: Θα περάσει τα επόμενα 5 χρόνια στη φυλακή 43χρονος – Μετέτρεψε το σπίτι του σε φυτώριο κάνναβης

Ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδρίασε στη Λάρνακα, στον Shawn White, 43 χρόνων από τη Βρετανία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος ύστερα από ακροαματική διαδικασία στις κατηγορίες της καλλιέργειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, με σκοπό την προμήθεια και την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β σε άλλο πρόσωπο, δηλαδή 33 φυτών κάνναβης που εντοπίστηκαν σε σπίτι στην Ορόκλινη.

Η υπόθεση ήλθε στο φως στις 18 Απριλίου 2014 όταν με δικαστικό ένταλμα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν σπίτι στην Ορόκλινη όπου εντοπίστηκαν 33 φυτά κάνναβης σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

Το σπίτι είχε διαμορφωθεί σε φυτώριο κάνναβης αφού στο χώρο τα μέλη της ΥΚΑΝ είχαν εντοπίσει επαγγελματικό εξοπλισμό με συστήματα ύδρευσης, ειδικό φωτισμό και εξαερισμό. 

Για την ίδια υπόθεση το Κακουργιοδικείο επέβαλε πέρσι ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων στον Αndrew Νικολαϊδης, ο οποίος εντοπίστηκε στο ίδιο σπίτι με τα φυτά κάνναβης.

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε στον 43χρονο ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων στην κατηγορία της καλλιέργειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια και πέντε χρόνια στην κατηγορία της προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β σε άλλο πρόσωπο. Οι δύο ποινές συντρέχουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top