Μελετάται και καταχώρηση ιδιωτικής ποινικής κατά Εισαγγελέα -Σε αδιέξοδο ο Αρχηγός με το μπλέξιμο

Μελετάται και καταχώρηση ιδιωτικής ποινικής κατά Εισαγγελέα -Σε αδιέξοδο ο Αρχηγός με το μπλέξιμο

Το μπάχαλο στη Γενική Εισαγγελία συνεχίζεται, καθώς πέραν των σημερινών αλληλο-καταχωρήσεων αιτήσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο, από το Γενικό και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, για απόλυση τους, στα σκαριά βρίσκεται και η καταχώρηση ιδιωτικής ποινικής κατά του Κώστα Κληρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline.com, ηποινική κατά του Κώστα Κληρίδη αφορά την υπόθεση Providencia, για την οποία, όπως είχε καταγγείλει ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου εκκρεμούσε έρευνα για την διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ της περιουσίας ανήλικης Ρωσίδας από τα δύο αδέλφια της, με την κατάθεση πλαστών εγγράφων.

Σε μία άλλη εξέλιξη, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου φέρεται να ενημέρωσε  με επιστολή του τον Γενικό Εισαγγελέα, ότι χρειάζονται οδηγίες για να προχωρήσουμε περαιτέρω με τις έρευνες που αφορούν τις καταγγελίες του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα εναντίον του.

Όπως μας αναφέρθηκε από αστυνομική πηγή, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης καταθέσεων και η εξέλιξη της έρευνας εξαρτάται από τον ίδιο τον Κώστα Κληρίδη και τις οδηγίες που καλείται να δώσει, για συνέχιση, ή τερματισμό της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE