ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Υπ. Εργασίας αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά των επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού

Το Υπ. Εργασίας αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά των επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού

Σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς των επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού, προβαίνει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΥΕΠΚΑ), το οποίο θεωρεί ότι οι επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για να επέλθουν αλλαγές με στόχο τη βελτίωση της επαγγελματικής ζωής του τόπου.


Σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού που τιμάται διεθνώς στις 20 Μαΐου 2021, το ΥΕΠΚΑ αναφέρει ότι ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος βραχίονας του Κράτους για τα θέματα της εργασίας και της κοινωνικής πρόνοιας, συνεργάζεται στενά με τα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, στο πλαίσιο της εφαρμογής των νόμων του Κράτους και των πολιτικών της Κυβέρνησης.

Όπως σημειώνει αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά των επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού, γιατί συμβάλλουν στη συμμόρφωση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων με τη νομοθεσία, συντελούν στην επιτυχία των επιχειρήσεων, προσελκύοντας και αναπτύσσοντας τους εργαζομένους, στηρίζουν τους εργαζομένους για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που προκύπτουν, καθώς επίσης ενδυναμώνουν το ανθρώπινο κεφάλαιο, το κύριο στοιχείο των σύγχρονων επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε σήμερα παγκοσμίως, της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επίσης, αναφέρει ότι οι επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού υποστηρίζουν νέους ρόλους και τρόπους εργασίας με επίκεντρο τον άνθρωπο και την αύξηση της παραγωγικότητας και συμβάλλουν στην προσωπική ανάπτυξη και ευημερία των ανθρώπων.

Εκφράζει, τέλος, ευχαριστίες προς όλα τα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού που συνεργάζονται και συμπορεύονται μαζί του για τη συνεχή πρόοδο του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων της Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top