Δάνειο 112 εκ ευρώ για το National Roads Project συνολικής επένδυσης 224,4 εκ ευρώ, αποφάσισε το Υπουργικό

Δάνειο 112 εκ ευρώ για το National Roads Project συνολικής επένδυσης 224,4 εκ ευρώ, αποφάσισε το Υπουργικό

Δάνειο ύψους €112 εκ. με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση του έργου ΄National Roads Project΄ ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας δήλωσε μετά την συνεδρία του Υπουργικού ότι το συγκεκριμένο έργο είναι συνολικής επένδυσης €224,4 εκ. και περιλαμβάνεται σε αυτό η κατασκευή ή/και βελτίωση τεσσάρων αυτοκινητόδρομων καθώς και το σύστημα φωτοεπισήμανσης για σκοπούς οδικής ασφάλειας.
 
Στο έργο, εξήγησε, περιλαμβάνονται φάσεις των ακόλουθων μεγάλων οδικών έργων, τα οποία και αποτελούν προτεραιότητα για την Κυπριακή Δημοκρατία: Νότιος περιφερειακός αυτοκινητόδρομος, Λευκωσίας, αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Σαϊττά, αυτοκινητόδρομος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, οδικό δίκτυο του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού.
 
Στο έργο (National Roads Project) περιλαμβάνεται, συνέχισε, και το σύστημα φωτοεπισήμανσης για σκοπούς οδικής ασφάλειας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE