ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

Σοβαρή χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας των 2 υπαλλήλων της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε έκρηξη σε υποσταθμό στα Λατσιά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε χώρα του εξωτερικού για εξειδικευμένη θεραπεία. Η μεταφορά αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία για τα ακριβή αίτια της έκρηξης. Έρευνα διεξάγει και επιτροπή της ΑΗΚ.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE