ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

Σοβαρή χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας των 2 υπαλλήλων της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε έκρηξη σε υποσταθμό στα Λατσιά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε χώρα του εξωτερικού για εξειδικευμένη θεραπεία. Η μεταφορά αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία για τα ακριβή αίτια της έκρηξης. Έρευνα διεξάγει και επιτροπή της ΑΗΚ.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE