ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

Σοβαρή χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας των 2 υπαλλήλων της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε έκρηξη σε υποσταθμό στα Λατσιά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε χώρα του εξωτερικού για εξειδικευμένη θεραπεία. Η μεταφορά αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία για τα ακριβή αίτια της έκρηξης. Έρευνα διεξάγει και επιτροπή της ΑΗΚ.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE