Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Μαλούντα, παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τυχόν αναζωπυρώσεις

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Μαλούντα, παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τυχόν αναζωπυρώσεις

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Μαλούντα, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 15:50 στην τοποθεσία «Περβολάριδες» και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:50.

Κατέκαυσε 2,5 εκτάρια με αποκαλάμες και χαμηλή άγρια βλάστηση.   

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο μεγάλα και δύο μικρά πυροσβεστικά οχήματα, τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα, έξι άτομα με τρία μικρά πυροσβεστικά οχήματα των κοινοτήτων Αγροκηπιάς, Μιτσερού και Αγίου Επιφανείου, τέσσερις γεωργικοί ελκυστήρες και εθελοντές.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης. Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE