ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί μέχρι τη Δευτέρα 24/5 οι 5 φερόμενοι απατεώνες- Μάζεψαν τεκμήρια από τις οικίες τους

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί μέχρι τη Δευτέρα 24/5 οι 5 φερόμενοι απατεώνες- Μάζεψαν τεκμήρια από τις οικίες τους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκαν οι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση της συνωμοσίας για διαδικτυακή απάτη, συνωμοσίας για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κλοπή ταυτότητας σχετιζόμενη με διαδικτυακή απάτη.


Την υπόθεση εναντίον των πέντε εκζητούμενων προσώπων διερευνούν το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρήσεων Αρχηγείου Αστυνομίας. Το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την Δευτέρα 24 Μαΐου του 2021 ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης τους στην χώρα που υπέβαλε το αίτημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Πάφου διενήργησαν έρευνες στην περιοχή Πάφου σε σχέση με την σύλληψη εκζητούμενων προσώπων με αίτημα που υπέβαλε τρίτη χώρα προς τις αρχές της Δημοκρατίας” . Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν να συλληφθούν πέντε πρόσωπα τέσσερις άντρες και μια γυναίκα, σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Επίσης σε βάρος τους διενεργούνται και άλλα αδικήματα, τα οποία θα τύχουν χειρισμού και διερεύνησης από την αιτήτρια χώρα. Τα αδικήματα αυτά φέρεται να διεπράχθησαν μεταξύ του έτους 2015 και σήμερα. 

Από τις έρευνες που έγιναν στις κατοικίες των συλληφθέντων παραλήφθηκαν τεκμήρια, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έγγραφα τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνούν το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρήσεων Αρχηγείου Αστυνομίας. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top