LIFESTYLE

Survivor: Έρχονται νέες αλλαγές – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξανά στη θέση του Γιώργου Λιανού

Survivor: Έρχονται νέες αλλαγές – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξανά στη θέση του Γιώργου Λιανού

James Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης αποχώρησαν οικειοθελώς από το Survivor και προκάλεσαν ντόμινο εξελίξεων στο reality επιβίωσης.

Οι δυο κολλητοί φίλοι, έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο, ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους. Ο James Καφετζής, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor μετά την ενημέρωση από την παραγωγή πως το παιχνίδι θα πάρει παράταση ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, έβαλε πάνω απ’ όλα την υγεία του και μη θέλοντας να επιβαρύνει κι άλλο τα πόδια του, άνοιξε μόνος τους την πόρτα της εξόδου.

Αυτές οι δυο αποχωρήσεις όμως προκάλεσαν εξελίξεις στο Survivor και η πρώτη από αυτές είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση ώστε να μην «χαλάσει» ο αριθμός των παικτών και να βγουν οι εβδομάδες μέχρι το μεγάλο φινάλε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Πέμπτης, αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που έρχεται στο Survivor.

Η επόμενη αλλαγή με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι οι παίκτες του Survivor είναι πως θα αντικρίσουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί στη θέση του Γιώργου Λιανού για άλλη μια φορά.

Ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει για μερικές μέρες στην Ελλάδα και ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα παρουσιάσει το ελληνικό Survivor.

Τις μέρες όμως που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα παρουσιάσει το Survivor θα κάνει και πολλές εκπλήξεις στους παίκτες αφού εκείνοι θα διαγωνιστούν για μεγάλα δώρα όπως είναι τα αυτοκίνητα και τα ταξίδια.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top