Εκρηκτική η Stefania στην σκηνή της Eurovision - Θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό;

Εκρηκτική η Stefania στην σκηνή της Eurovision - Θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό;

Εντυπωσίασε η Stefania , η εκπρόσωπος της Ελληνικής αποστολής στην Eurovision στο δεύτερο Ημιτελικό στο Ρότερνταμ.

Η Stefania ανεβηκε στη σκηνή τέταρτη στη σειρά και το κοινό χειροκροτησε έντονα την εμφάνιση της. Ενα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Ελληνική αποστολή με τα τεχνικά εφέ να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Να θυμήσουμε ότι στον σημερινό Β' Ημιτελικό διαγωνίζονται και διεκδικούν μία θέση για τον γύρο του Τελικού δεκαεπτά χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα! Η Κύπρος πέρασε στον τελικό απο τον Α ημιτελικό.

Οι δέκα από αυτές που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στον Β Ημιτελικό, θα κερδίσουν το εισιτήριο για τη βραδιά του Σαββάτου.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί όπως κάθε χρόνο κατά 50% από την ψηφοφορία του κοινού μέσω televoting και SMS ενώ το υπόλοιπο 50% μέσα από τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. 

Δείτε την εμφάνιση της Στεφανίας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE