Εκρηκτική η Stefania στην σκηνή της Eurovision - Θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό;

Εκρηκτική η Stefania στην σκηνή της Eurovision - Θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό;

Εντυπωσίασε η Stefania , η εκπρόσωπος της Ελληνικής αποστολής στην Eurovision στο δεύτερο Ημιτελικό στο Ρότερνταμ.

Η Stefania ανεβηκε στη σκηνή τέταρτη στη σειρά και το κοινό χειροκροτησε έντονα την εμφάνιση της. Ενα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Ελληνική αποστολή με τα τεχνικά εφέ να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Να θυμήσουμε ότι στον σημερινό Β' Ημιτελικό διαγωνίζονται και διεκδικούν μία θέση για τον γύρο του Τελικού δεκαεπτά χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα! Η Κύπρος πέρασε στον τελικό απο τον Α ημιτελικό.

Οι δέκα από αυτές που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στον Β Ημιτελικό, θα κερδίσουν το εισιτήριο για τη βραδιά του Σαββάτου.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί όπως κάθε χρόνο κατά 50% από την ψηφοφορία του κοινού μέσω televoting και SMS ενώ το υπόλοιπο 50% μέσα από τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. 

Δείτε την εμφάνιση της Στεφανίας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE