Εκρηκτική η Stefania στην σκηνή της Eurovision - Θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό;

Εκρηκτική η Stefania στην σκηνή της Eurovision - Θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό;

Εντυπωσίασε η Stefania , η εκπρόσωπος της Ελληνικής αποστολής στην Eurovision στο δεύτερο Ημιτελικό στο Ρότερνταμ.

Η Stefania ανεβηκε στη σκηνή τέταρτη στη σειρά και το κοινό χειροκροτησε έντονα την εμφάνιση της. Ενα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Ελληνική αποστολή με τα τεχνικά εφέ να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Να θυμήσουμε ότι στον σημερινό Β' Ημιτελικό διαγωνίζονται και διεκδικούν μία θέση για τον γύρο του Τελικού δεκαεπτά χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα! Η Κύπρος πέρασε στον τελικό απο τον Α ημιτελικό.

Οι δέκα από αυτές που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στον Β Ημιτελικό, θα κερδίσουν το εισιτήριο για τη βραδιά του Σαββάτου.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί όπως κάθε χρόνο κατά 50% από την ψηφοφορία του κοινού μέσω televoting και SMS ενώ το υπόλοιπο 50% μέσα από τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. 

Δείτε την εμφάνιση της Στεφανίας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.