ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασταύρωνε το δρόμο και παρασύρθηκε από όχημα- Αναζητείται οδηγός ταξί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασταύρωνε το δρόμο και παρασύρθηκε από όχημα- Αναζητείται οδηγός ταξί

Με κατάγματα και θλαστικά τραύματα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 30 ετών, μετά από οδική τροχαία σύγκρουση, που σημειώθηκε αργά χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Ο 30χρονος, ενώ διασταύρωνε τη λεωφόρο Αμαθούντος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 20χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη διάφορα κατάγματα και θλαστικά τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της οδικής τροχαίας σύγκρουσης, η Αστυνομία αναζητεί οδηγό ταξί οχήματος, το οποίο προπορευόταν του αυτοκινήτου του 20χρονου.

Παρακαλείται οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω οδηγού, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE