ΠΑΡΑ-THEMA

«Εδώ η Κύπρος καταστρέφεται και κάποιοι ασχολούνται με τα πόλιπιφ» Ο Αλέκος μιλά στο ΤοΤhemaOnline

«Εδώ η Κύπρος καταστρέφεται και κάποιοι ασχολούνται με τα πόλιπιφ» Ο Αλέκος μιλά στο ΤοΤhemaOnline

Κάναμε μια ευγενή προσπάθεια, για να βοηθήσουμε τον κόσμο και εμφανίστηκε αυτή η κυρία για να προβεί σε αυτή την καταγγελία κάνοντας το ΔΗΚΟ ρεζίλι και όχι εμένα.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο κ. Τρυφωνίδης. το όνομα του οποίου ενέπλεξε σε καταγγελία της μέλος του κόμματος υποστηρίζοντας σε επιστολή που έστειλε στο ΔΗΚΟ, ότι ο ίδιος έκλεψε δυο πόλιπιφ, ενώ ζητούσε και επίμονα φλαούνες, προϊόντα που προορίζονταν για τα πασχαλινά πακέτα προς άπορους, ο Πρόεδρος της Επαρχιακής επιτροπής Λευκωσίας δήλωσε στο ToThemaOnline.com  πως η προσπάθεια αυτή να βοηθούνται άποροι και δυσπραγουντες συμπολίτες μας γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια με πρωτοβουλία του ιδίου κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, ενώ  προτίμησε να μην χαρακτηρίσει την επιστολή, καθώς η διαγωγή του και το επίπεδό του δεν του επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Επεσήμανε, ότι τα πολίπιφ  δεν ήταν για τον ίδιο, αλλά για ένα γνωστό του που πέρασε από τα γραφεία του κόμματος για να τον δει και έτσι θέλησε να τον κεράσει κάτι, καθώς όλοι οι υπόλοιποι που εργάζονταν για το πακετάρισμα, έτρωγαν σουβλάκια, τα οποία ο ίδιος παρήγγειλε και πλήρωσε με δικά του έξοδα, για να ευχαριστήσει τους εθελοντές.

«Εδώ η Κύπρος καταστρέφεται και κάποιοι ασχολούνται με τα πόλιπιφ» ήταν το σχόλιο του κ. Τρυφωνίδη, ο οποίος  (όπως μας πληροφόρησε) ενημερώθηκε ότι το συγκεκριμένο μέλος του ΔΗΚΟ πρόκειται εντός των επόμενων ωρών να αποσύρει την καταγγελία της και να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της.

Ο κύριος Τρυφωνίδης, θεωρεί απαράδεκτο  κάποιοι που εμφανίστηκαν στο ΔΗΚΟ τους τελευταίους μήνες, με αστήριχτους χαρακτηρισμούς και επιστολές κενές από ουσία να προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα του ιδίου και της 30χρονης παρουσίας του στα κοινά και στο ΔΗΚΟ καθώς επίσης και του κόμματος που υπηρετεί πιστά.

Τέλος δηλώνει ότι θα συνεχίσει με περισσότερη δύναμη το έργο του και την κοινωνική του  προσφορά, ευχαριστώντας παράλληλα και την ιστοσελίδα μας για το βήμα που του έδωσε και την άμεση ανταπόκριση ώστε να αποκαταστήσει την αλήθεια και να πει τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν.

Διαβάστε εδώ την καταγγελία μέσω επιστολής μέλους του ΔΗΚΟ που προκάλεσε σάλο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top