ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός άνδρας στην Λευκωσία – Αποκλείστηκε η σκηνή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός άνδρας στην Λευκωσία – Αποκλείστηκε η σκηνή

Πληροφορία για αναίσθητο άνδρα στην Λεωφόρο Καλλιπόλεως έλαβε η Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος στο κέντρο της πρωτεύουσας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και κατέληξε.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας όπου διερευνούν τις συνθήκες θανάτου του άνδρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί συμπλοκή με άλλους δύο άνδρες.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο πρόσωπα ηλικικών 41 και 31 ετών, ενώ διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE