Συνάντηση και συζήτηση Αβέρωφ με γυναίκες για την άδεια και το επίδομα μητρότητας

Συνάντηση και συζήτηση Αβέρωφ με γυναίκες για την άδεια και το επίδομα μητρότητας

Συνάντηση με γυναίκες και συζήτηση με άξονα τις εξαγγελίες της Υπουργού Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτας Αιμιλιανίδου σχετικά με την άδεια και το επίδομα μητρότητας, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με την κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου.

Η κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου δήλωσε σχετικά τα εξής: «Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη μητέρα είναι να εξισορροπήσει την επαγγελματική με την οικογενειακή της ζωή.

Η αύξηση της περιόδου παροχής άδειας και επιδόματος μητρότητας, είναι μια πολύ θετική και ουσιαστική εξέλιξη. Πιστεύω ότι τέτοιες αποφάσεις, με την οικογένεια στο επίκεντρο, είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE