Συνάντηση και συζήτηση Αβέρωφ με γυναίκες για την άδεια και το επίδομα μητρότητας

Συνάντηση και συζήτηση Αβέρωφ με γυναίκες για την άδεια και το επίδομα μητρότητας

Συνάντηση με γυναίκες και συζήτηση με άξονα τις εξαγγελίες της Υπουργού Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτας Αιμιλιανίδου σχετικά με την άδεια και το επίδομα μητρότητας, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με την κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου.

Η κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου δήλωσε σχετικά τα εξής: «Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη μητέρα είναι να εξισορροπήσει την επαγγελματική με την οικογενειακή της ζωή.

Η αύξηση της περιόδου παροχής άδειας και επιδόματος μητρότητας, είναι μια πολύ θετική και ουσιαστική εξέλιξη. Πιστεύω ότι τέτοιες αποφάσεις, με την οικογένεια στο επίκεντρο, είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.