Συνελήφθη γιατί τηλεφώνησε 27.000 φορές στην Αστυνομία

Συνελήφθη γιατί τηλεφώνησε 27.000 φορές στην Αστυνομία

Ένας άνδρας 47 ετών συνελήφθη κοντά στη Λιόν, στην κεντροανατολική Γαλλία, καθώς υπάρχουν υποψίες σε βάρος του ότι παρενοχλούσε μέλη της αστυνομίας και της χωροφυλακής, ιδίως γυναίκες, κάνοντας 27.000 τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ Απριλίου και Μαϊου, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

«Είναι πολύ δυσμενώς γνωστό» στη δικαιοσύνη «για ανάλογες πράξεις», αυτό το άτομο που εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο στα περίχωρα της Λιόν, όπου και συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί. Στο διάστημα μεταξύ 7ης Απριλίου και 18ης Μαΐου, ο άνδρας τηλεφώνησε σε 14 υπηρεσίες της αστυνομίας και της χωροφυλακής στη χώρα, κάνοντας «σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε γυναίκες υπαλλήλους, υβρίζοντάς τις σε ορισμένες περιπτώσεις».

Τριάντα τέσσερα θύματα έχουν καταγραφεί σε αυτήν την υπόθεση. Αναγνωρίζοντας τις πράξεις του, χωρίς, όμως, να μπορεί να τις εξηγήσει, ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα της Λιόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE