Η χοντράδα του Φοίβου στον Μουτσινά: «Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο» - ΒΙΝΤΕΟ

Η χοντράδα του Φοίβου στον Μουτσινά: «Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο» - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Φοίβος σήμερα στο «Καλό μεσημεράκι» και άφησε άναυδο τον Νίκο Μουτσινά.

Μετά από ένα τραγούδι του παρουσιαστή, ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός βγήκε στον αέρα της εκπομπής, όπου και σχολίασε, με χιούμορ φυσικά, τις φωνητικές ικανότητές του. 

«Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο», είπε ο Φοίβος και ο Νίκος Μουτσινάς έβαλε τα γέλια. Εννοείται ότι ο Φοίβος έκανε πλάκα, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Φοίβος στο «Καλό μεσημεράκι»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE