Η χοντράδα του Φοίβου στον Μουτσινά: «Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο» - ΒΙΝΤΕΟ

Η χοντράδα του Φοίβου στον Μουτσινά: «Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο» - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Φοίβος σήμερα στο «Καλό μεσημεράκι» και άφησε άναυδο τον Νίκο Μουτσινά.

Μετά από ένα τραγούδι του παρουσιαστή, ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός βγήκε στον αέρα της εκπομπής, όπου και σχολίασε, με χιούμορ φυσικά, τις φωνητικές ικανότητές του. 

«Από φωνή… μαλλί, ανύπαρκτα και τα δύο», είπε ο Φοίβος και ο Νίκος Μουτσινάς έβαλε τα γέλια. Εννοείται ότι ο Φοίβος έκανε πλάκα, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Φοίβος στο «Καλό μεσημεράκι»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE