Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca στην Κρήτη

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca στην Κρήτη

Νέα επιδείνωση φαίνεται να παρουσίασε η κλινική της εικόνα.

Δυσάρεστα είναι τα νέα που προκύπτουν από την Κρήτη για την 44χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που παρουσίασε θρόμβωση, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένειά της.

Η 44χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE