Σε κρίσιμη κατάσταση 74χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με 23χρονο – Επιχείρηση για απεγκλωβισμό της

Σε κρίσιμη κατάσταση 74χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με 23χρονο – Επιχείρηση για απεγκλωβισμό της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 74χρονη συνεπεία τροχαίας οδικής σύγκρουσής, που σημειώθηκε χθες Σάββατο 22 Μαϊου το απόγευμα στο Λιοπέτρι.

Η τροχαία οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος από τη Λευκωσία, σε δρόμο εντός του χωριού Λιοπετρίου, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη, κάτοικος του χωριού.

Από τη σύγκρουση η 74χρονη εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Τόσο η 74χρονη, όσο και δύο άλλες γυναίκες ηλικίας 85 και 64 ετών, οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητό της, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για Νοσηλεία.

Επίσης, στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 23χρονος, ο οποίος έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Η 74χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι δύο άλλες γυναίκες παρέμειναν για νοσηλεία (η μία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλίνικη).

Ο 23χρονος οδηγός, υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοτέστ με τελική ένδειξη 49μg αντί 22μg, καθώς επίσης και σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στην κάνναβη, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελική εξέταση.

Κατά την παραμονή του στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου, ο 23χρονος προκαλούσε ανησυχία και διασάλευσης της ειρήνης με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
Στη συνέχεια ο 23χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE