Σε κρίσιμη κατάσταση 74χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με 23χρονο – Επιχείρηση για απεγκλωβισμό της

Σε κρίσιμη κατάσταση 74χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με 23χρονο – Επιχείρηση για απεγκλωβισμό της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 74χρονη συνεπεία τροχαίας οδικής σύγκρουσής, που σημειώθηκε χθες Σάββατο 22 Μαϊου το απόγευμα στο Λιοπέτρι.

Η τροχαία οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος από τη Λευκωσία, σε δρόμο εντός του χωριού Λιοπετρίου, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη, κάτοικος του χωριού.

Από τη σύγκρουση η 74χρονη εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Τόσο η 74χρονη, όσο και δύο άλλες γυναίκες ηλικίας 85 και 64 ετών, οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητό της, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για Νοσηλεία.

Επίσης, στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 23χρονος, ο οποίος έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Η 74χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι δύο άλλες γυναίκες παρέμειναν για νοσηλεία (η μία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλίνικη).

Ο 23χρονος οδηγός, υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοτέστ με τελική ένδειξη 49μg αντί 22μg, καθώς επίσης και σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στην κάνναβη, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελική εξέταση.

Κατά την παραμονή του στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου, ο 23χρονος προκαλούσε ανησυχία και διασάλευσης της ειρήνης με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
Στη συνέχεια ο 23χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE